Voice of Baceprot

1 december, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Funky metalrock from Indonesia. Voice of Baceprot is een all-girl metal/rockband uit West-Java, Indonesië. De band begon op te vallen toen een video populair werd op Youtube in 2015, daarin speelden ze een cover van Rage Against The Machine. Het trio ging verder met het produceren van video's met c...

Lees meer

Funky metalrock from Indonesia.

Voice of Baceprot is een all-girl metal/rockband uit West-Java, Indonesië. De band begon op te vallen toen een video populair werd op Youtube in 2015, daarin speelden ze een cover van Rage Against The Machine. Het trio ging verder met het produceren van video's met covers van hun idolen, zoals Red Hot Chili Peppers, Metallica en Slipknot, wat zorgde voor nog meer aandacht.

Naast hun muzikale talent en jonge leeftijd, was het vooral de unieke en paradoxale combinatie van heavy rock/metal en de hoofddoekjes die de aandacht van de media wereldwijd wist te trekken. “Het dragen van een hoofddoek is voor ons niet hinderlijk […]. Wij zijn vrij om onze creativiteit uit te drukken via rockmuziek, terwijl wij ook onze verantwoordelijkheden als moslims vervullen” zegt frontvrouw Marsya.

Al snel ging de band viraal. De groep werd backstage uitgenodigd door Slash toen Guns 'N Roses in Jakarta optrad in 2018. Een ander bewijs van hun toenemende reputatie waren persoonlijke shout-outs op social media van Rage Against The Machine gitarist Tom Morello en Red Hot Chili Peppers bassist Flee, samen met Living Colour gitarist Vernon Reid.

Op 17 augustus 2021 kwam hun single “God, Allow Me (Please) to Play Music” uit. Op 1 december staan ze in VERA en als we alle lovende woorden moeten geloven mag je dit absoluut niet missen!

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 1 december 2021 : 21:30 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 11.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 11,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader