Volkskerstzang

18 december, Martinikerk in BOLSWARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het R.K. koor Cantus Deo uit Bolsward laat u genieten van o.a. "Want een Kind is ons geboren" en "Heilige Nacht". Het Vocaal ensemble Eljakim, ook onder leiding van Erwin de Ruijter, brengt o.a. "Coventry Carol" en "Ding dong! Merrely on high" voor het voetlicht, terwijl de Martini Cantorij o.a. ...

Lees meer

Het R.K. koor Cantus Deo uit Bolsward laat u genieten van o.a. "Want een Kind is ons geboren" en "Heilige Nacht". Het Vocaal ensemble Eljakim, ook onder leiding van Erwin de Ruijter, brengt o.a. "Coventry Carol" en "Ding dong! Merrely on high" voor het voetlicht, terwijl de Martini Cantorij o.a. "Mary's Boychild" en "Transeamus" van Hubert Cuypers ten gehore brengt.

Zelf hebt u ook een actieve rol in de samenzang die uit een mix van zeer bekende kerstliederen bestaat. De begeleiding daarvan is in handen van de organist Kees Nottrot op het welbekende Hinsz orgel. Boudien Janssen - Terbraak en Siebout Akkerman bespelen het koororgel en de algehele leiding is in handen van de dirigent van de Martini Cantorij, Doeke van Wieren.

Dominee Harrie Strubbe leest het kerstevangelie.

Lees minder

Data en tijden

zo 18 december 2022 : 14:45 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: collecte.

Waar is het?

Martinikerk
Groot Kerkhof 26
8701 HG BOLSWARD

gratis