Voltooid leven

30 november, Ons Centrum in SLEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Lezing ‘Voltooid leven’ op woensdag 30 november. Op woensdag 30 november komt Annerieke de Vries een lezing geven. Vanuit haar ervaring als dochter en mantelzorger van haar moeder die ervoor koos haar ziekte en sterfproces aan te gaan, schreef Annerieke een roman genaamd ‘Voltooid Leven’ een roman...

Lees meer

Lezing ‘Voltooid leven’ op woensdag 30 november.

Op woensdag 30 november komt Annerieke de Vries een lezing geven. Vanuit haar ervaring als dochter en mantelzorger van haar moeder die ervoor koos haar ziekte en sterfproces aan te gaan, schreef Annerieke een roman genaamd ‘Voltooid Leven’ een roman over een doorleefd afscheid.
Annerieke geeft in deze lezing aandacht aan thema’s zoals mantelzorg, hospice, een (terminaal) delier en de keuze om doorleeft te sterven. Annerieke heeft als achtergrond operatie assistent, leidinggevende op een operatie afdeling en coach van startende leidinggevenden. Ook heeft ze een opleiding als rouwtherapeut gevolgd. Haar interesse in mensen en hun verhalen is haar inspiratie geweest om ook de schrijverspen op te pakken. Dat leverde al vier boeken op en prachtige recensies. Zoals deze over haar boek ‘Voltooid leven’.
Een recensie “Deze roman is een perfect voorbeeld van wat mantelzorg betekent, wat voor impact het heeft. En wat er in iemand om kan gaan als deze het leven moet verlaten. De Vries heeft alles met zoveel gevoel beschreven dat alle woorden een diepe indruk achterlaten.”
De lezing vindt plaats in Ons Centrum (de Brink 6a) en begint om 20.00 uur.
Bij binnenkomst en in de pauze is het mogelijk een kopje koffie of thee te nuttigen (a € 1,-). De entree is gratis en na afloop is er een mogelijkheid tot vrije gift ter dekking van de onkosten. Er is een boekentafel aanwezig (met pin apparaat)

Lees minder

Data en tijden

wo 30 november 2022 : 20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Ons Centrum
Brink 7
7841 CE SLEEN

gratis