Voorjaarsmarkt

25 mei, Woonlocatie Waringin in ZUIDWOLDE (DR)

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Woensdag 25 mei a.s. wordt er van 10.00 tot 14.00 een gezellige voorjaarsmarkt georganiseerd door de dagbestedingsafdeling van Stichting Cosis op het terrein van woonlocatie Waringin te Zuidwolde. De markt heeft een ambachtelijk karakter. Zo’n 25 verschillende (particuliere) ondernemingen uit de bu...

Lees meer

Woensdag 25 mei a.s. wordt er van 10.00 tot 14.00 een gezellige voorjaarsmarkt georganiseerd door de dagbestedingsafdeling van Stichting Cosis op het terrein van woonlocatie Waringin te Zuidwolde.

De markt heeft een ambachtelijk karakter. Zo’n 25 verschillende (particuliere) ondernemingen uit de buurt en omliggende dorpen zullen deze dag hun bijzondere en vaak handgemaakte producten aanbieden. De verscheidenheid in het aanbod is groot. Van tuinplantjes en delicatessen tot (tweedehands)kleding /goederen, sieraden, kaarsen, thee en meer.

Er zijn verder demonstraties, spelactiviteiten en een verloting. Het geheel wordt opgeluisterd door muziek en kraampjes waar iets lekkers te nuttigen valt. Kortom, vermaak voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom!

Lees minder

Data en tijden

wo 25 mei 2022 : 10:00 - 14:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Woonlocatie Waringin
Meppelerweg 45
7921 VN ZUIDWOLDE (DR)
088 878 9595
https://www.cosis.nu/alles-over-cosis/locaties/waringin

gratis