Vox Clamantis

22 december, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Naast het Estonian Philharmonic Chamber Choir herbergt Estland met Vox Clamantis nog een koor van absolute wereldklasse. Tijdens dit kerstconcert betovert het ensemble je met een ijzingwekkend mooie mix van koormuziek van Pärt en eeuwenoude mystieke gregoriaanse zang. Vox Clamantis is – hoe kan het...

Lees meer

Naast het Estonian Philharmonic Chamber Choir herbergt Estland met Vox Clamantis nog een koor van absolute wereldklasse. Tijdens dit kerstconcert betovert het ensemble je met een ijzingwekkend mooie mix van koormuziek van Pärt en eeuwenoude mystieke gregoriaanse zang.

Vox Clamantis is – hoe kan het ook anders – gepokt en gemazeld in het repertoire van landgenoot en levende legende Arvo Pärt, die met zijn muziek een breed publiek in het spirituele hart weet te raken. Ook werk van minder bekende Estse componisten is bij het gezelschap in uitstekende handen, getuige de internationaal bekroonde cd The Suspended Harp of Babel uit 2020 met religieuze muziek van Cyrillus Kreek. De opname werd door BBC Music Magazine gekozen als een van de beste klassieke albums van 2020.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 22 december 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 42.50
Kinderen : € 12.50 (t/m 29 jaar)

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 42,50