Vrije Energie College

29 september, Party- Zalencentrum 't Haske in JOURE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Activiteit InZicht door Karsten van Asdonk en Casper Boom. Er bestaat al sinds de jaren van Nikola Tesla technologie die een overvloed aan schone energie kan opwekken, overal ter wereld en altijd. Dit wordt Vrije Energie genoemd. De integratie van Vrije Energie heeft gigantische gevolgen voor onze ...

Lees meer

Activiteit InZicht door Karsten van Asdonk en Casper Boom.

Er bestaat al sinds de jaren van Nikola Tesla technologie die een overvloed aan schone energie kan opwekken, overal ter wereld en altijd. Dit wordt Vrije Energie genoemd. De integratie van Vrije Energie heeft gigantische gevolgen voor onze maatschappij. Van de economie tot de manier waarop we leven, werken en spelen. Het gaat hand in hand met het grote ontwakingsproces dat nu gaande is. Hoe willen we samenleven met elkaar en de natuur, zodra er een overvloed aan energie beschikbaar is?

Achtergrond Casper Boom:
Nieuwsgierig, speels en gedreven om de mens wakker schudden uit de perceptie van afgescheidenheid. Gefascineerd door spiritualiteit, de multidimensionale werkelijkheid, kwantumfysica en vrije energie inspireert hij als documentairemaker en verhalenverteller mensen om zich te openen voor de verbondenheid met alles wat is. Hij wenst de mensheid de bloei toe die met deze bewustzijnssprong zal ontstaan.

Achtergrond Karsten van Asdonk:
Zijn grootste passie is het verbinden van de spiritualiteit met de wetenschap. Zijn nieuwsgierigheid naar hoe het universum nu eigenlijk werkt heeft hem geleid door de kwantumfysica, naar bewustzijnsonderzoek, het UFO-fenomeen, Vrije Energie, en alles wat de mainstream wetenschap nog niet volledig erkent. Vrije Energie is zijn huidige missie, waarover hij met zijn team Energy Abundance nu kennis en wijsheid deelt.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 29 september 2021 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : Gratis (t/m 15 jaar)

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Party- Zalencentrum 't Haske
Vegelinsweg 20
8501 BA JOURE
0513 415281
www.haske-joure.nl
info@haske-joure.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader