Vrolijke Hongaarse Dansen

14 juni, Dorpskerk in IJHORST

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Herstart Koffieconcerten. Herstart Koffieconcerten in Dorpskerk IJhorst: openingsconcert met pianist Wouter Harbers en violist Robert Cekov met Vrolijke Hongaarse Dansen! Eindelijk weer een koffieconcert met pianist Wouter Harbers! Dat wordt een muzikaal feest dus... Kom meegenieten in de Dorpsker...

Lees meer

Herstart Koffieconcerten.

Herstart Koffieconcerten in Dorpskerk IJhorst: openingsconcert met pianist Wouter Harbers en violist Robert Cekov met Vrolijke Hongaarse Dansen!

Eindelijk weer een koffieconcert met pianist Wouter Harbers!
Dat wordt een muzikaal feest dus... Kom meegenieten in de Dorpskerk te IJhorst!

De Macedonisch-Nederlandse violist Robert Cekov is een meester in meeslepende volksmuziek, met als hoogtepunt Brahms' Hongaarse Dansen. Samen met pianist Wouter Harbers voert hij deze gloedvol uit in een programma vol vrolijke volksmuziek.

Daarnaast passeren diverse soorten volksmuziek de revue: van een klein muzikaal Souvenir van Drdla tot twee beroemde Slavonic dances van Dvorák en van een intieme mazurka tot een uitbundige polonaise van Chopin. U wordt ongetwijfeld vrolijk van dit meeslepende concert!

Hartelijk welkom in de intieme Dorpskerk aan de Kerkweg 8 te IJhorst. De koffieconcerten staan bekend om hun laagdrempeligheid: vooraf is er gezellig koffie, tijdens het concert is er ruimte voor humor en na afloop zwaaien de musici u uit. Uiteraard geheel corona-proof georganiseerd: daarom zijn er twee koffieconcerten: om 13:30u en 15:30u. Entree: 15 euro (incl. koffie vooraf). Koop tijdig uw tickets via www.koffieconcerten.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 14 juni 2021 : 13:30 - 14:30
ma 14 juni 2021 : 15:30 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Toelichting: incl. koffie .

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Gerelateerde evenementen

Loader