Wad n Wereldorkest

2 oktober, NH Kerk in HELLUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een inclusief oktoberconcert in de Walfriduskerk van Hellum. De Helmster Klokkeluider organiseert op 2 oktober met veel plezier en power een prachtig concert van het Wad n Wereldorkest. Het Wad n Wereldorkest speelt volksmuziek uit veel delen van de wereld, zoals de Balkan, Rusland, Ierland, Spanj...

Lees meer

Een inclusief oktoberconcert in de Walfriduskerk van Hellum. De Helmster Klokkeluider organiseert op 2 oktober met veel plezier en power een prachtig concert van het Wad n Wereldorkest.

Het Wad n Wereldorkest speelt volksmuziek uit veel delen van de wereld, zoals de Balkan, Rusland, Ierland, Spanje of Zuid- en Midden Amerika. Ook klezmers zijn een favoriet onderdeel op het programma.

Ieder tijdperk en iedere samenleving kent zijn eigen muziek met zijn eigen identiteit. Zelfs binnen een samenleving heeft iedere subgroep zijn eigen muzikale taal; vrouwen, mannen, jongeren, kerkgenootschappen, fans etc. om zich te onderscheiden van de rest of juist om zich aan elkaar te verbinden. Kortom muziek is naast eten, drinken en ademhalen een van de meest elementaire activiteiten in het leven. Het laat zien wat er gaande is en wie bij elkaar horen en wie er verschillen.

Het Wad’n wereldorkest wil verbinden door klanken die emoties vertolken. Zij wil al die mensen laten luisteren en voelen om samen gevoelens te delen en zo beter te kunnen deelnemen aan een leefbare maatschappij. Muziek die niet wil onderscheiden, maar wil verenigen door gedeelde emoties te maken en te delen. Iets waarvoor zeker in een maatschappij met toenemende sociale en culturele ongelijkheid een dwingende noodzaak is.

Stichting de Helmster Klokkeluider organiseert dit concert van verbinding op zondag 2 oktober 2022, van 15:00 – 17:00 in de Walfriduskerk van Hellum.

De entree bedraagt 12,50, inclusief één consumptie en een versnapering. Kaarten zijn tegen cash betaling verkrijgbaar in de Walfriduskerk, of vooraf te reserveren door het entreebedrag onder vermelding van uw naam en concertdatum over te maken naar IBAN NL79 RABO 03 79 14 88 38. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via helmsterklokkeluider@ziggo.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 2 oktober 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)

Toelichting: incl. één consumptie en een versnapering.

Voorverkoop: Kaarten zijn tegen cash betaling verkrijgbaar in de Walfriduskerk, of vooraf te reserveren door het entreebedrag onder vermelding van uw naam en concertdatum over te maken naar IBAN NL79 RABO 03 79 14 88 38. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via helmsterklokkeluider@ziggo.nl..

€ 12,50