WadAap

16 oktober, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op de dag voor het eenjarig bestaan van het album ‘Planeet van de Aap’ kondigen we een nieuwe show aan van het Groningse duo WadAap. Op 16 oktober wordt de bovenzaal van Simplon omgetoverd tot planeet van de aap! Het ging WadAap flink voor de wind, drie shows als support van Talib Kweli (USA), open...

Lees meer

Op de dag voor het eenjarig bestaan van het album ‘Planeet van de Aap’ kondigen we een nieuwe show aan van het Groningse duo WadAap. Op 16 oktober wordt de bovenzaal van Simplon omgetoverd tot planeet van de aap!

Het ging WadAap flink voor de wind, drie shows als support van Talib Kweli (USA), openen voor Fresku, de ‘Sound of Freedom’ contest winnen met het nummer ‘Vrij om te Zijn’ en de release van het debuutalbum. Op 25 september 2020 verscheen temidden van een pandemie ‘Planeet van de Aap’, een plaat die het verhaal van de evolutie van de (Wad) aap vertaalt naar een muzikale reis met gastbijdragen van o.a. Engel, MC DRT en Kid Anarkist.

Haal snel je tickets voor deze eenmalige show, met exclusieve merch, waarbij de primaten het album van begin tot eind ten gehore brengen in een toepasselijke setting in Simplon. Deejay Irie maakt de avond daarbij compleet met een flink krat vol hiphop classics.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 16 oktober 2021 : 20:00 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader