Waldemar Torenstra, Vincent Croiset, Astrid van Eck e.a. - Momentum

24 november, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Welkom in de wereld van intrige, sabotage, vreemdgaan en een spindoctor. Net als House of Cards duikt Momentum in een machtsstrijd, passend in een tijd waarin veel vrouwen moeten strijden voor een plekje aan de top. Partijleider Meinrad Hofmann is de machtigste man van het land, maar hij heeft één ...

Lees meer

Welkom in de wereld van intrige, sabotage, vreemdgaan en een spindoctor.
Net als House of Cards duikt Momentum in een machtsstrijd, passend in een tijd waarin veel vrouwen moeten strijden voor een plekje aan de top.

Partijleider Meinrad Hofmann is de machtigste man van het land, maar hij heeft één blunder teveel gemaakt. First Lady Ebba doet er alles aan om de carrière van haar man te redden. Terwijl de spindoctor probeert om het imago in stand te houden, raken Ebba en Meinrad steeds verder verwikkeld in een opeenstapeling van misverstanden en verkeerde beslissingen.

Aan de vooravond van de viering van het vijftigjarig bestaan van de partij, ontploft de bom. Terwijl Meinrad steeds dieper valt, neemt zijn vrouw een rigoreuze beslissing. Maar zal hij haar besluit wel steunen?

Momentum werd geschreven door Lot Vekemans. De schrijfster behaalde met haar eerdere stuk Gif internationaal gezien groot Nederlands toneelsucces.

Spel: Waldemar Torenstra, Astrid van Eck, Vincent Croiset, Marijn Claes en Maas Muhren.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 24 november 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 27.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 27,50