Walk and roll

10 september, Minicamping De Pol in ZEVENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

10 september is het zo ver, de zomeravond wandeling Het heeft door corona even geduurd voordat wij weer een zomeravond wandeltocht konden organiseren. Maar gelukkig kan het weer!! Voordat u van start gaat heeft u de gelegenheid om eerst een kopje koffie of thee te drinken. Bij de start krijgt u ee...

Lees meer

10 september is het zo ver, de zomeravond wandeling

Het heeft door corona even geduurd voordat wij weer een zomeravond wandeltocht konden organiseren. Maar gelukkig kan het weer!!

Voordat u van start gaat heeft u de gelegenheid om eerst een kopje koffie of thee te drinken. Bij de start krijgt u een routebeschrijving en lampje.

Dit jaar hebben wij als thema “Walk and Roll” onderweg komt u allerlei activiteiten en enthertaiment tegen rond dit onderwerp, bij de posten kunt u genieten van een hapje en drankje met muziek. Er zijn 2 verschillende afstanden, 7,5 en 15 km. Zo is er voor iedereen een leuke route bij, van de fanatieke wandelaar tot aan het gezin, wat een gezellig dagje uit wil.

Bij terugkomst willen wij u graag de gelegenheid geven om te blijven zitten onder genot van een hapje en drankje. Er is om in de sfeer te blijven achtergrondmuziek. U heeft hier de gelegenheid om uw ervaringen met ons en met elkaar te delen.

De verkoop is inmiddels gestart. U kunt uw tickets bestellen op onze site www.dewilpsterdauwtrappers.nl.

U mag voor beide afstanden starten tussen 18:00 en 20:00 uur.

Om op de hoogte van alle gebeurtenissen rond De 5e Wilpster Dauwtraptocht te blijven, kunt u ons volgen op facebook, instagram en TikTok “De Wilpster Dauwtrappers”. Ook zijn we te vinden op youtube. Daar hebben we een aantal aftermovies van onze vorige tochten om u alvast een indruk te geven.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 september 2022 : 18:00 - 23:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 8.50 € 7.50

Toelichting: https://dewilpsterdauwtrappers.nl/zomeravondtocht/.

Waar is het?

Minicamping De Pol
Oudewijk 31
9354 VH ZEVENHUIZEN
0594 644966

€ 8,50