Walkyre LIVE STAGE

28 augustus 2020 t/m 25 september 2020, Natuurtuin Geke Hoogstins a/d Vijzelweg 2 in EEXT

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met muziek, dans, vertellers en andere performances in Eext in de grote natuurtuin van kunstenares Geke Hoogstins met intieme podia en een slotact op het podium bij de vijver. Het publiek wandelt door de natuur en beleeft drie gevarieerde culturele presentaties op intieme sprookjesachtige plekken...

Lees meer

Met muziek, dans, vertellers en andere performances in Eext in de grote natuurtuin van kunstenares Geke Hoogstins met intieme podia en een slotact op het podium bij de vijver.

Het publiek wandelt door de natuur en beleeft drie gevarieerde culturele presentaties op intieme sprookjesachtige plekken in kleine locatie theatertjes.

Dansvoorstellingen, een klein orkest of band, een dichter of verteller, een acteur met een monoloog, een singer/songwriter, een goochelaar: voor elke artiest is er plaats.

Op vrijdagavond vanaf 20.00 uur treden er 4 artiesten op. Elke act duurt ruim 20 minuten waarna het publiek zijn weg vervolgd naar het volgende podium. Rond 21.30 uur is er een pauze met catering. Bij de vijver zal vanaf 22.00 uur de laatste act plaatsvinden.

Iedereen kan vanaf een ruime zitplaats met de sfeervolle waterpartijen op de achtergrond, volop genieten en er even uit zijn.

We hopen op een succesvol evenement wat in de toekomst nog vele kanten op kan gaan, kan groeien en ook van betekenis kan zijn voor jong talent. 

Het project

De organisatie heeft vanuit betrokkenheid met al die artiesten die niet behoren tot een groot gezelschap en die als zzp-er na de lockdown dit voorjaar geen tot weinig perspectief hebben om een podium te verkrijgen Walkyre LIVE STAGE opgericht. Wij hopen met ons project veel artiesten toch een podium en inkomsten te kunnen bieden. 

De eerste vier avonden zijn gepland op 28 augustus, 11, 18 en 25 september 2020. Elke avond hebben we plaats voor 120 mensen. In het late najaar en de winter gaan we ook op nieuwe spannende locaties spelen.

Lees hier meer over de achtergronden van ons project en neem gerust contact met ons op als je tips hebt.

Praktische informatie

De locatie is goed te bereiken. We verzoeken iedereen wel zoveel mogelijk op de fiets te komen i.v.m. parkeergelegenheid.

Op de locatie worden de bezoekers bij de entree bevraagd m.b.t. coronaklachten en daarna is het mogelijk een kopje koffie/thee te drinken. Bij de catering kan men contactloos betalen.

Wij adviseren om de weersberichten goed in de gaten te houden vanwege de buitenlocatie en met betrekking tot schoeisel rekening te houden met natuurpaden.

Het publiek zal in kleine groepen van 40 personen rouleren langs de kleine podia. De organisatie ziet erop toe dat de afstandsregels in acht worden genomen.

Elke plaats heeft 1,5 meter afstand van de volgende plaats. Hierbij zal een goede looprouteaanduiding aanwezig zijn en begeleiding bij het plaatsnemen per locatie.

Bij het kopen van een ticket ga je akkoord met de coronaveiligheidsregels die wij hanteren: lees hier de veiligheidsregels.

Terrein open: 19.30 uur
Aanvang eerste act: 20.00 uur
Pauze: 21.30-22.00 uur
Slotact bij de vijver: 22.00-23.00 uur

Programma 25 september

Jidou en Sjoerd

The Serenade Sisters

Jason Staal

Jeanet Landman

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 28 augustus 2020 : 20:00 - 23:00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Natuurtuin Geke Hoogstins a/d Vijzelweg 2
Vijzelweg 2
9463 TM EEXT

Gerelateerde evenementen

Loader