Walter Trout

17 november, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Walter Trout is een bluesrocker in hart en nieren. De Amerikaanse gitarist mag zich met recht een van de grootste bluesgitaristen ter wereld noemen. Hij speelde tientallen jaren in dienst van andere artiesten: zo werkte hij samen met blues-allrounder John Lee Hooker, maar ook met funk-discoman Joe T...

Lees meer

Walter Trout is een bluesrocker in hart en nieren. De Amerikaanse gitarist mag zich met recht een van de grootste bluesgitaristen ter wereld noemen. Hij speelde tientallen jaren in dienst van andere artiesten: zo werkte hij samen met blues-allrounder John Lee Hooker, maar ook met funk-discoman Joe Tex en hij was zelfs tijdelijk lid van de band Canned Heat. Sinds 1989 doet hij het op eigen kracht. Hoewel bluesrock nog steeds de basis is en rode draad vormt in zijn muziek maakt Walter Trout graag uitstapjes naar southern rock en country blues.

Met 29 soloalbums is Walter Trout in de loop van zijn vijf decennia durende carrière niets minder dan productief geweest. Zijn laatste album ‘Ordinary Madness’ is grensverleggend. Met elf schrijnend eerlijke nummers brengt hij zijn fans nog dichterbij. "Er is momenteel veel buitengewone waanzin aan de gang", meent Trout. “Dit album begon omdat ik te maken had met de gebreken en zwakte in mij. Maar uiteindelijk ging het over iedereen."

Lees minder

Links

Data en tijden

do 17 november 2022 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 37.00 € 37.00
CJP : € 27.75 € 27.75

Toelichting: CJP korting voor pashouders.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111108275.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 37,00