Wandelen door de natuur vlakbij Katlijk

26 juni, Informatiecentrum It Beekpronkje in KATLIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Heb jij zin in een verrassende ontmoeting met de verschillende bewoners van het oude wandelbos vlakbij Heerenveen? Kom dan mee! Het cultuurbos heeft een statig karakter en lange rechte lanen. Eind vorige eeuw heeft de familie Bieruma Oosting dit bos aangelegd om hout te produceren. Tegenwoordig lev...

Lees meer

Heb jij zin in een verrassende ontmoeting met de verschillende bewoners van het oude wandelbos vlakbij Heerenveen? Kom dan mee!

Het cultuurbos heeft een statig karakter en lange rechte lanen. Eind vorige eeuw heeft de familie Bieruma Oosting dit bos aangelegd om hout te produceren. Tegenwoordig leven er vele verschillende soorten dieren en planten. Je kunt naast de landgeit ook damherten en reeën tegenkomen. De vele bosvogels zijn te mooi om over te slaan. Aan de rand van het bos bevindt zich een uitkijktoren die een prachtig uitzicht biedt over het beekdalgebied de ‘Tjongervallei’. Dit is het beekdal van de rivier de Tjonger.

Onze natuurgids vertelt je tijdens deze wandelexcursie vol passie over dit gebied en al haar schoonheden. Laat je verrassen en kom genieten van de gezonde buitenlucht.

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via www.itfryskegea.nl. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : 14:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 4.00
Kinderen : € 2.00 (t/m 12 jaar)

Waar is het?

Informatiecentrum It Beekpronkje
Schoterlandseweg 24a
8455 JG KATLIJK
0513 541591
www.itfryskegea.nl