Wandelen rondom de schaapskooi

25 september, Schaapskooi Fryske Gea in BAKKEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wandelen rondom de schaapskooi bij Bakkeveen. Het Mandefjild is een echte publiekstrekker, vooral in deze tijd van het jaar moet je er minimaal één keer geweest zijn. Op dit heideterrein leeft de schaapskudde van onze schaapsherder. Dat is wel een wandeling waard. Tijdens de wandeling vertelt onze ...

Lees meer

Wandelen rondom de schaapskooi bij Bakkeveen.

Het Mandefjild is een echte publiekstrekker, vooral in deze tijd van het jaar moet je er minimaal één keer geweest zijn. Op dit heideterrein leeft de schaapskudde van onze schaapsherder. Dat is wel een wandeling waard. Tijdens de wandeling vertelt onze natuurgids graag meer over de schaapskudde en het gebied.

Horen we daar Beethoven?
De schapen zijn niet de enige dieren in dit gebied. Zo denk je soms dat Beethoven achter je loopt. In de eenzame dennen en berken die verdwaald in het open veld staan leeft de geelgors. Hij voelt zich hier thuis. Wanneer je goed luistert, klinkt zijn zang net als de eerste tonen van de vijfde symfonie van Beethoven. Benieuwd naar deze muzikale vogel? Met dit ezelsbruggetje gaat de aanwezigheid van dit knalgele vogeltje niet meer aan je voorbij.

Het Mandefjild heeft alles in zich voor een mooie excursie. Kortom een absolute aanrader om lekker actief te zijn en wat nieuws te leren!

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via www.itfryskegea.nl. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 september 2021 : 10:00 - 12:00

Prijzen

Volwassenen : € 4.00
Kinderen : € 2.00 (t/m 12 jaar)

Toelichting: voor leden, op vertoon van de ledenpas, gratis.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Schaapskooi Fryske Gea
Jarig vd Wielenwei 2
9243 SH BAKKEVEEN

€ 4,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader