Wandelpool Nijensleekerveld

18 mei, Snackpoint 't Luifeltje in WILHELMINAOORD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stichting De Mooiste routes organiseert op woensdag 18 mei Wandelpool Nijensleekerveld, een wandeling rondom Wilhelminaoord. Het afgelegen Nijensleekerveld bestaat uit een gevarieerd heidelandschap met een drietal vennen. Het terrein bestaat uit een afwisseling van natte en droge heide en wat bos. ...

Lees meer

Stichting De Mooiste routes organiseert op woensdag 18 mei Wandelpool Nijensleekerveld, een wandeling rondom Wilhelminaoord.

Het afgelegen Nijensleekerveld bestaat uit een gevarieerd heidelandschap met een drietal vennen. Het terrein bestaat uit een afwisseling van natte en droge heide en wat bos. Meestal lopen er enkele koeien en een paar heideschapen te grazen.

Stichting De Mooiste routes organiseert op woensdag 18 mei Wandelpool Nijensleekerveld. De wandeling voert u eerst rondom Wilhelminaoord met in het begin de Jan Wartenahof, waar al meer dan 40 jaar kinderen uit Den Haag natuurweken mee maken in het kader van School in Bos. U vindt ook nog herkenningspunten uit de kolonietijd. Wilhelminaoord was naast Frederiksoord en Willemsoord een koloniedorp.

Vervolgens gaat u naar het natuurgebied Nijensleekerveld en het landgoed Heerlijkheid de Eese met mooie lanen en een schitterend heideveld. Ten slotte wandelt u over een (saai) betonpad weer terug naar Wilhelminaoord.

Opgave via de website: www.mooisteroutes.nl/wandelpools/

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 18 mei 2022 : 10:30 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Snackpoint 't Luifeltje
Koningin wilhelminalaan 48a
8384 GH WILHELMINAOORD
www.tluifeltje-wilhelminaoord.nl

gratis