Wasdi Wartorejo

3 september t/m 27 november, Bezoekerscentrum Ennemaborg in MIDWOLDA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wasdi Wartorejo is een autodidact kunstschilder, geboren in 1971 op het eiland Java, Indonesië. Schilderen is zijn passie, hij schildert het liefst landschappen, portretten en stillevens. In 2010 is hij naar Nederland gekomen. Hij woont en werkt in Appingedam. Wasdi heeft verschillende tentoonstel...

Lees meer

Wasdi Wartorejo is een autodidact kunstschilder, geboren in 1971 op het eiland Java, Indonesië. Schilderen is zijn passie, hij schildert het liefst landschappen, portretten en stillevens. In 2010 is hij naar Nederland gekomen. Hij woont en werkt in Appingedam.

Wasdi heeft verschillende tentoonstellingen gedaan onder andere bij Kunstenaars Collectief De Draad, Galerie Huis ter Heide, Stichting Expositie Molen Adam en lunchroom Aan Tafel te Appingedam. Ook heeft hij deelgenomen aan Atelierroute van Eems tot Westeremden 2017.In 2019 is Wasdi’s schilderij met de titel “Denken” genomineerd door de vakjury voor schilderij van het jaar.

Zijn schilderijen zijn gemaakt op olieverfbasis. De verf wordt door hem lag voor laag aangebracht, vaak gedetailleerd met spontane toets. Inspiratie doet hij voornamelijk op uit zich voordoende situaties en momenten uit het dagelijkse leven, die op zijn pad komen.

Lees minder

Data en tijden

za 3 september 2022 : 12:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Bezoekerscentrum Ennemaborg
Hoofdweg 96
9681 AJ MIDWOLDA
0597 551424

gratis