Wat komt er op je pad?

6 april t/m 26 mei, Inter Art in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Galerie Beeldbrengers deed een oproep om een werkstuk aan te dragen met het thema ‘Wat komt er op je pad?’. Daar kwamen veel enthousiaste reacties op uit de hele regio. Alle 17 inzendingen zijn eerst te zien geweest bij de galerie in Emmer-Compascuum en ze worden nu tentoongesteld bij keukenbedrij...

Lees meer

Galerie Beeldbrengers deed een oproep om een werkstuk aan te dragen met het thema ‘Wat komt er op je pad?’. Daar kwamen veel enthousiaste reacties op uit de hele regio.

Alle 17 inzendingen zijn eerst te zien geweest bij de galerie in Emmer-Compascuum en ze worden nu tentoongesteld bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen. Het schilderij van Willem Komduur ontbreekt deze keer, Knotwilgen in de polder, want dat is verkocht. Dit schilderij had de publieksprijs gewonnen. Daarvoor in de plaats is er nu een schilderij van Jur Eelsing gekomen.

Verder zijn er werken te zien van Willie Banda, Christine Lamme, Marijke van Proosdij, Conny Muilwijk, Joan Daams, Erna Savenije, Ina Davids, Annie van Rijs, Annie Warringa, Gretha Fidder, Casper Vinke, Erwin de Boer, Ineke Stevens, Minie Vos en Janny Oostenbrink. De expositie loopt van 3 april t/m 26 mei.

Er zijn schilderijen, een materieschilderij, digitale kunst en een beschilderde kom te zien. De makers hebben in korte teksten uitgelegd hoe hun werk bij het thema past. Dan lees je dat de coronatijd invloed heeft gehad, want de kunstenaars schrijven bijna allemaal over de waarde van wandelingen maken en verrassende ontdekkingen tegenkomen. Die ontdekkingen kun je doen in de natuur, maar bijvoorbeeld ook bij het opruimen in je eigen huis.

De exposities bij Inter Art worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum.

Maak vooraf even een afspraak via info@inter-art.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

dinsdag 6 april 2021 t/m woensdag 26 mei 2021

dinsdag : 10:00-16:30
woensdag : 10:00-16:30
donderdag : 10:00-16:30
vrijdag : 10:00-16:30
zaterdag : 10:00-16:00

Toelichting: alleen na afspraak via info@inter-art.nl

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Inter Art
Oosterbracht 22
7821 CJ EMMEN

Gerelateerde evenementen

Loader