Wat kun je wél doen aan de plastic soup?

15 december, Fries Scheepvaart Museum in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wat kun je zelf doen aan grote klimaat- en milieuproblemen zoals de plastic soup? In dit eerlijke gesprek kun je ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen over hoe anderen hier mee omgaan. Want de omvang van het probleem is heel groot, maar ook in je eentje kun je invloed hebben. Onder leiding van Le...

Lees meer

Wat kun je zelf doen aan grote klimaat- en milieuproblemen zoals de plastic soup? In dit eerlijke gesprek kun je ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen over hoe anderen hier mee omgaan. Want de omvang van het probleem is heel groot, maar ook in je eentje kun je invloed hebben.

Onder leiding van Lemke Statema, projectleider van groene en duurzame initiatieven zoals Skjin Wetter, brengen we de grootse problemen terug naar je eigen huishouden. Aan de hand van haar eigen ‘worsteling’ en de ervaringen van anderen geeft Lemke je tips en handvaten om die eerste stap richting verandering te zetten. Welke keuzes maak je in de supermarkt? Koop je vaak kleding? En wat voor cadeaus geef je met kerst?

In het kader van de familietentoonstelling 'Expeditie Sterke Yerek, van olievervuiling tot plastic soup' organiseert het Fries Scheepvaart Museum een reeks plastic soup-colleges. Dit is het college in de reeks, waarin deelnemers actief meedoen aan het gesprek. Deel je zorgen, zoek samen naar oplossingen en laat je inspireren!

Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen aan het gesprek.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk, via balie@friesscheepvaartmuseum.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

do 15 december 2022 : 10:00 - 12:00

Prijzen

Volwassenen : € 4.75

Toelichting: incl. koffie/thee; Museumkaart en ledenpas gratis .

Waar is het?

Fries Scheepvaart Museum
Kleinzand 16
8601 BH SNEEK
0515 414057
www.friesscheepvaartmuseum.nl
info@friesscheepvaartmuseum.nl

€ 4,75