Waterdiertjes & survivalbaan voor jonge avonturiers

19 augustus, Bezoekerscentrum De Alde Feanen in EARNEWÂLD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jeugdactiviteit It Fryske Gea (8+), opg. 0511-539618. Mama’s en papa’s van jonge avonturiers opgelet! Wij organiseren voor kinderen vanaf 8 jaar een jeugdmiddag, waarbij de zintuigen op scherp staan én de natuur volop leeft. Gegarandeerd natuurplezier in Nationaal Park De Alde Feanen! Hoe deze mid...

Lees meer

Jeugdactiviteit It Fryske Gea (8+), opg. 0511-539618.

Mama’s en papa’s van jonge avonturiers opgelet! Wij organiseren voor kinderen vanaf 8 jaar een jeugdmiddag, waarbij de zintuigen op scherp staan én de natuur volop leeft. Gegarandeerd natuurplezier in Nationaal Park De Alde Feanen!

Hoe deze middag eruit ziet? We starten met het onderdeel ‘waterdiertjes’. Leer kijken naar wat er onder water leeft, superleuk en leerzaam! Daarna staat een begeleider van de survivalbaan voor jullie klaar om de oversteek naar het survivaleiland te maken. Hier kan volop worden geslingerd en gebalanceerd op het parcours van touwbanen. Slaagt jouw topper erin om droog over de 12 meter brede sloot te komen? We zullen het zien. Meedoen is gelukkig belangrijker dan winnen, dus neem voor de zekerheid reservekleding mee.

Natuur(lijk) genieten in de Alde Feanen! Bioloog Freek Vonk vergeleek dit grote natuurgebied zelfs eens met de Afrikaanse Savanne van Fryslân. Zo indrukwekkend is de variatie in landschappen en vogelsoorten. Ook spot je hier geregeld een ree of roofvogel. Wie weet zien jullie wel een zeearend!

Een ouder of begeleider dient aanwezig te zijn.

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via www.itfryskegea.nl. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 19 augustus 2022 : 14:00 - 16:30

Prijzen

Kinderen : € 10.00 (t/m 12 jaar)

Toelichting: leden € 9,00.

Waar is het?

Bezoekerscentrum De Alde Feanen
Koaidyk 8
9264 TP EARNEWÂLD
0511 539618
www.dealdefeanen.nl
bcdealdefeanen@fryskegea.nl