Wat'nkunst-festival

3 september t/m 4 september, Diverse locaties in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Activiteiten aangeboden voor en door amateur- en professionele kunstenaars en voor iedereen die van kunst, muziek en dans houdt. Op zaterdag 3 en zondag 4 september wordt dit jaar het festival “Wat ‘N Kunst” gehouden. Zaterdag 3 september komt het accent te liggen op “doen”, aansprekende kunst...

Lees meer

Activiteiten aangeboden voor en door amateur- en professionele kunstenaars en voor iedereen die van kunst, muziek en dans houdt.

Op zaterdag 3 en zondag 4 september wordt dit jaar het festival “Wat ‘N Kunst” gehouden.Zaterdag 3 september komt het accent te liggen op “doen”, aansprekende kunst gerelateerde activiteiten waaraan iedereen mee kan meedoen. Deze activiteiten vinden plaats op verschillende verrassende plaatsen in het centrum van Roden, uitnodigend voor het winkelende publiek. Zoveel mogelijk worden Noordenveldse organisaties en verenigingen uitgenodigd zich dan te presenteren.

Uitgangspunt is een breed spectrum van kunst en cultuur, beeldende kunst, muziek, koor, dans, poëzie, theater film en fotografie enz.

Die zaterdag is er geen centraal podium optreden.Zondag 4 september staat “zien en beleven”? centraal op de activiteiten rond de Catharina kerk en op De Brink. Er zijn kunstenaars aan het werk met soms een workshop. Op de grote kunstmarkt is veel kunst te zien en te koop.

Aandacht is er ook voor het Noordenveldse erfgoed in de vorm van iconen schilderen, programma onderdelen waarin een relatie met Havezate de Mensinge wordt gelegd.

Zondag is er een podiumoptreden met aansprekende artiesten en wordt de jaarlijkse Kunst & Cultuur- en Talentprijs uitgereikt.

Lees minder

Links

Waar is het?

Diverse locaties

9301 RB RODEN