Weekend van de Wetenschap: beleef BASF

1 oktober, BASF in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen op onze locatie in Heerenveen? Of wil je weten hoe het is om chemicus te zijn? Kom dan op 1 oktober naar BASF in Heerenveen! Op zaterdag 1 oktober opent BASF de deuren van de vestiging in Heerenveen voor een ‘belevenis’ die in het teken staat van het ...

Lees meer

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen op onze locatie in Heerenveen? Of wil je weten hoe het is om chemicus te zijn? Kom dan op 1 oktober naar BASF in Heerenveen!

Op zaterdag 1 oktober opent BASF de deuren van de vestiging in Heerenveen voor een ‘belevenis’ die in het teken staat van het beleven, creëren en ontdekken van chemie. Een leuk, gratis uitje voor de hele familie tijdens het Weekend van de Wetenschap.

Van 10:00 tot 15:00 uur worden er verschillende activiteiten georganiseerd: creëer zelf chemie met proefjes op Imke’s Kinderlab (leeftijd 8+), neem een kijkje in de laboratoria (live en via een VR-bril) waar onze producten ontwikkelt en getest worden en ontdek BASF middels een tour over het fabrieksterrein in een Amerikaanse retro schoolbus. Zo leer je meer over chemie, BASF en waar onze producten voor gebruikt worden.

Kortom, genoeg te doen voor jong en oud! Entree is gratis.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 10:00 - 15:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

BASF
Innovatielaan 1
8447 SN HEERENVEEN
www.basf.com

gratis