Weekend van de Wetenschap: De wereld van archeologie

1 oktober t/m 2 oktober, Hunebedcentrum in BORGER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ben jij benieuwd naar de wetenschap achter de archeologie en wat een archeoloog die? Dit weekend is dit je kans! Stap in de wereld van de archeologie. Loop over ons nieuwe opgravingsterrein of bekijk vondsten onder een microscoop. Speciaal voor Weekend van de Wetenschap zijn er in ons museum archeo...

Lees meer

Ben jij benieuwd naar de wetenschap achter de archeologie en wat een archeoloog die? Dit weekend is dit je kans!

Stap in de wereld van de archeologie. Loop over ons nieuwe opgravingsterrein of bekijk vondsten onder een microscoop. Speciaal voor Weekend van de Wetenschap zijn er in ons museum archeologen aanwezig. Ben jij benieuwd naar de wetenschap achter de archeologie? Ontdek jij graag zelf maar wil je het ook horen van de wetenschapper? Dan is dit je kans! Toegang tot de activiteit is gratis met aankoop van een kaartje voor het Hunebedcentrum. Museumkaarthouders en kinderen onder 3 krijgen gratis toegang. Kijk op de website voor meer info.

Volwassenen kunnen deelnemen op vertoon van een geldig entreeticket van het Hunebedcentrum of een museumkaart. Kinderen tot 13 jaar kunnen dit weekend gratis naar binnen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 11:00 - 17:00
zo 2 oktober 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Hunebedcentrum
Hunebedstraat 27
9531 JT BORGER