Weima & van der Werf & Vander Linde

7 augustus, Prinsentuin in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Deze zondag een dubbelconcert duo Weima & van der Werf en de Groningse formatie Vander Linde. De band rondom singer songwriter en bassist Arjan van der Linde. Weima & van der Werf Met meer dan honderd optredens per jaar heeft dit duo inmiddels flink wat naam weten op te bouwen, zowel binnen als bu...

Lees meer

Deze zondag een dubbelconcert duo Weima & van der Werf en de Groningse formatie Vander Linde. De band rondom singer songwriter en bassist Arjan van der Linde.

Weima & van der Werf

Met meer dan honderd optredens per jaar heeft dit duo inmiddels flink wat naam weten op te bouwen, zowel binnen als buiten Friesland. Er zijn vele radio- en tv-optredens gedaan en verschillende albums gemaakt, waarvan de laatste twee met eigen werk ‘Yn it Frysk’, goed voor radiohits als ‘Do’ en ‘It komt altyd wol goed’. Het duo speelt verder 60 jaar (pop)historie. De mannen beheersen de truc en weten wat te doen met publiek: een volledig kloppend tweetal qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas. Dit heeft zijn weerslag op publiek die zij ‘on the road’ mogen begroeten!

Vander Linde

De pop/rock/country-stijl van VanderLinde neemt je mee terug naar de jaren tachtig van Crowded House, de jaren zeventig van CSN&Y, de jaren zestig van The Beatles en rechtsomkeer naar de huidige tijd van John Mayer en Jason Mraz.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 7 augustus 2022 : 14:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Prinsentuin
Prinsentuin
8911 EM LEEUWARDEN

gratis