Welkom op Woensdag: (S)Experiment

13 oktober, De Fabriek in COEVORDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaret door Kirsten van Teijn. Theater Hofpoort start met Welkom op Woensdag: WoW! dus. De hele maand oktober is er ieder woensdag een voorstelling te bezoeken in De Fabriek voor een WoW!-prijs inclusief een extraatje. Het theater wil daarmee haar publiek trakteren en ze weer welkom terug heten ...

Lees meer

Cabaret door Kirsten van Teijn.

Theater Hofpoort start met Welkom op Woensdag: WoW! dus.

De hele maand oktober is er ieder woensdag een voorstelling te bezoeken in De Fabriek voor een WoW!-prijs inclusief een extraatje.

Het theater wil daarmee haar publiek trakteren en ze weer welkom terug heten na een lange tijd waarin de deuren op slot zaten.

Kirsten van Teijn

In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten vormen van liefde in de 21e eeuw. We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Beperkingen bieden ook nieuwe ruimte; is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren?

Kirsten begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met vriend én vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster.

(S)EXPERIMENT is een kleurrijke en muzikale cabaretvoorstelling over gender, seksualiteit en identiteit. Daarom hebben we deze voorstelling geprogrammeerd in de Drentse Regenboogweek in samenwerking met het Divisiteitsplatform Coevorden.

De prijs is inclusief een kopje koffie/thee met roze koek voorafgaand aan de voorstelling.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 13 oktober 2021 : vanaf 20:15

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Toelichting: excl. reserveringskosten a 1,50 euro per kaart.

Voorverkoop: ww.theaterhofpoort.nl.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader