Wereldpremière SPAAK de Film

2 september in Omnisport Apeldoorn in APELDOORN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Exclusieve VIP-premiere + afterparty SPAAK

Dit is jouw kans om als VIP een echte filmpremière bij te wonen! 

Ontmoet de hoofdrolspelers (o.a. Tim Douwsma, Jack Wouterse en Saskia Elise) en bezoek de afterparty met een Meet & Greet + DJ show op 2 september. Wie weet loop je op deze afterparty wel diverse BN’ers tegen het lijf! Benut deze unieke kans om een rodeloper première bij te wonen. De presentatie is in handen van Tatum Dagelet en Fajah Lourens zal de avond muzikaal omlijsten.

Vanaf 7 september is Spaak te zien in de bioscoop, maar jij kunt dus als eerste deze spannende nieuwe film van Steven de Jong (Westenwind, Scheepsjongens van Bontekoe) bekijken! Tim Douwsma speelt de hoofdrol, de rol van Luuk, een cokesnuivende student scheikunde. De speelfilm Spaak is een anti drugs/fiets drama naar de waargebeurde bestseller ‘Groot Verzet’ van Paul Rood.

Samenvatting

What drugs can do, you can do better
Hoofdpersoon Luuk Meijer (Tim Douwsma) is een talentvol Indoor baan wielrenner en bovendien ook nog een geniale student Scheikunde. Hij experimenteert veelvuldig met zelfgemaakte drugs. Samen met zijn vriendin Vanessa (Saskia Elise) maakt hij wilde plannen om snel geld te verdienen. Hij wil net zo succesvol in zaken worden als zijn vader (Raymond Thiry). Zijn beste maatje Angela (Valerie Pos) kan zijn keuzes echter maar moeilijk accepteren.

Luuk krijgt de tip om zijn eigen geproduceerde pretpilletjes naar Scandinavië te smokkelen. Zijn oude wielrencoach Dieter (Aart Staartjes) geeft hem onbedoeld een voorschot om de ”Black Bitch” te maken in zijn eigen lab. De smokkelpoging mislukt echter volledig en Luuk verdwijnt in een Zweedse cel. Met Jurgen (Jack Wouterse), die ook afkomstig is uit Nederland, zet hij een ingenieuze ontsnapping op touw. Luuk bereikt, na een fietstocht van weken, Nederland. Vanessa is intussen afgegleden naar de absolute dope afgrond.

Interpol zet Luuk op de lijst van gezochte criminelen, terwijl Luuk de een na de andere fiets overwinning in Nederland aan elkaar rijgt. Hier is hij veilig, omdat er geen uitleveringsverdrag met Zweden is geregeld. Dieter wil echter dat hij naar de Olympische spelen gaat maar hij kan de grens niet over. Hij krijgt het advies om zijn straf alsnog uit te zitten.

Luuk twijfelt. Loopt zijn leven alsnog Spaak?

De Wereld Filmpremière SPAAK  is ontwikkeld in samenwerking met DeFilmambassade. De speelfilm Spaak is een anti drugs/fiets drama naar de waargebeurde bestseller ‘Groot Verzet’ van Paul Rood.

Acteurs:
Tim Douwsma, Aart Staartjes, Saskia Elise, Valerie Pos, Gert Jakobs, Raymond Thiry, Bas Muijs, Jack Wouterse

Ontmoet jouw filmhelden op de rode Loper Première + afterparty

Benut deze unieke kans om een rode loper première bij te wonen. De presentatie is in handen van niemand minder dan Tatum Dagelet. De voltallige cast is aanwezig (o.a. Tim Douwsma, Aart Staartjes en Valerie Pos). Je hebt toegang tot de afterparty waar je jouw filmhelden kunt ontmoeten en Fajah Lourens de avond muzikaal zal omlijsten!

Indoor Baankampioenschappen

Daarnaast heb je toegang tot Indoor Baankampioenschappen m.m.v. Old Stars.

€ 17,50

Wereldpremière SPAAK de Film

2 september 2017

Data en tijden

za 2 september 2017 : 19:30

Prijzen

Volwassen : € 17.50
Kinderen : € 17.50
65 plus : € 17.50
CJP : € 17.50

Toelichting: excl. servicekosten.

Waar is het?

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA APELDOORN
055-3684611
www.omnisport.nl
info@omnisportapeldoorn.nl

€ 17,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen