Wereldverhalen

3 november, De Klink in KOUDUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cris Toala Olivares en Alice Wielinga is een kunstenaarskoppel uit Koudum. Ze bezoeken de verste uithoeken van de wereld komen met unieke verhalen weer thuis. In de Bibliotheek delen ze hun ervaringen en geven een kijkje achter de schermen van hun bijzondere werk. Alice Wielinga maakt al 10 jaar w...

Lees meer

Cris Toala Olivares en Alice Wielinga is een kunstenaarskoppel uit Koudum. Ze bezoeken de verste uithoeken van de wereld komen met unieke verhalen weer thuis. In de Bibliotheek delen ze hun ervaringen en geven een kijkje achter de schermen van hun bijzondere werk.

Alice Wielinga maakt al 10 jaar werk over en in Noord Korea. Zij werkt daar, samen met Noord Koreaanse kunstenaars, aan een kunstproject waarin zij een menselijk perspectief biedt op dit voor ons zeer onbekende land.

Cris Toala Olivares is gefascineerd door vulkanen. Zijn boek ‘Living with Volcanoes’ kwam onlangs uit. Van dorpen ín kraters tot Maya rituelen aan de voet van een uitbarstende vulkaan. Cris reisde ernaar toe en documenteerde het. Maar niet alle vulkanen hoef je ver van huis te zoeken. Wist je dat wij in Friesland ook een vulkaan hebben?

In de Bibliotheek vertellen Alice en Cris over hun inspirerende projecten en reizen en geven een kijkje achter de schermen van hun werk. Hoe is het als je partner naar een oorlogsgebied vertrekt? Hoe is het om te kamperen op de flank van een uitbarstende vulkaan? En als je je dochter mee op reis neemt? Hoe werkt dat dan? Leer over de ervaringen van Cris en Alice, hoe zij individueel, als partners, maar ook als gezin de wereld rond reizen om hun verhalen te zoeken.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 3 november 2022 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Toelichting: leden Bibliotheek € 10,-.

Waar is het?

De Klink
Ds. L. Tinholtstraat 1
8723 CD KOUDUM
0514 521638

€ 12,50