Wergea toen & nu

20 augustus, Feesttent Kerkbuurt in WERGEA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zaterdag 20 augustus: de grote dorpsreünie ?Wergea toen en nu? Ontmoet je oude vrienden en bekenden! Eén van de hoogtepunten van de feestweek in het kader van het 600-jarige bestaan van Wergea is de dorpreünie ?Wergea Toen en nu? op zaterdag 20 augustus waarvoor jeals (oud) Wergeaster van harte be...

Lees meer

Zaterdag 20 augustus: de grote dorpsreünie ?Wergea toen en nu?

Ontmoet je oude vrienden en bekenden!

Eén van de hoogtepunten van de feestweek in het kader van het 600-jarige bestaan van Wergea is de dorpreünie ?Wergea Toen en nu? op zaterdag 20 augustus waarvoor jeals (oud) Wergeaster van harte bent uitgenodigd. Vanaf 12.30 is de feesttent aan de Kerkbuurt (achter de jeugdsoos) geopend waar de officiële opening rond 13 uur is. Na de opening ben je geheel vrij te doen wat je wilt, maar er is uiteraard van alles in het dorp te beleven:

•Warber Wergea (zakelijk Wergea) organiseert een open dag en een (puzzel)tocht langs alle deelnemende bedrijven
•Bezichtiging Frico
•Wandeltocht langs de historische hotspots van Wergea via een app
•Praamvaarten
•Rondvaart rondom Wergea
•Rondrit met de Jan Plezier voor de minder mobiele medemens

Wij willen graag benadrukken dat je geheel vrij bent in wat te doen. Als je in de tent wilt blijven en praten met oude vrienden en bekenden dan is dat uiteraard ook prima! De tent zal gewoon open blijven. Vanaf 17uur zal de reünie langzaam overgaan in een heerlijke feestavond met optredens van DJ Cat en nummer 1 feestband de Suskes! Opgeven voor de reünie is niet nodig, maar wij zouden het wel waarderen dat je aangeeft of je wilt komen. Ga daarvoor naar de Facebookpagina van Wergea600. Dan kunnen wij een beetje inschatten hoeveel mensen er komen. De reünie en het feest erna is voor iedereen toegankelijk, mits je Wergeaster of oud-inwoner van Wergea bent. Voor de bezoekers is er een entree van €5.

Kom op tijd want vol is vol!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 20 augustus 2022 : 12:30 - 24:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.00
Kinderen : Gratis (t/m 16 jaar)

Waar is het?

Feesttent Kerkbuurt
Kerkbuurt 26
9005 PB WERGEA
0582553343

€ 5,00