Werken met inkt en vlekken

16 oktober, VRIJDAG Walstraat in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tijdens deze workshop ga je experimenteren met inkt en vlekken. Geïnspireerd op Aziatisch tekenen ga je lijntekenen met een kroontjespen. Omschrijving: Inkt in een fantastisch materiaal om mee te werken. Met een vel papier, een potje inkt en pen of penseel kun je van start. En de mogelijkheden z...

Lees meer

Tijdens deze workshop ga je experimenteren met inkt en vlekken. Geïnspireerd op Aziatisch tekenen ga je lijntekenen met een kroontjespen.

Omschrijving:

Inkt in een fantastisch materiaal om mee te werken. Met een vel papier, een potje inkt en pen of penseel kun je van start. En de mogelijkheden zijn eindeloos; van abstract tot heel precies, van dromerig tot speels.

In deze workshop ga je op een speelse manier een aantal verschillende technieken verkennen: het lijntekenen met een kroontjespen, Aziatisch geïnspireerd tekenen met een groot penseel, vanuit vlekken zoeken naar een beeld én van licht naar donker werken van een foto. Uiteindelijk combineer jij deze technieken in een werk dat bij jou past!

Voor workshopdocent Jelte van Lente was tekenen zijn eerste liefde, het is een basis waaruit ook zijn films en animaties voortvloeien. Inspiratie put hij uit cartoonisten en illustratoren uit begin vorige eeuw, maar ook het traditionele Chinees schilderen, geleerd aan de academie in Hangzou (China), heeft zijn werk sterk beïnvloed.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 16 oktober 2022 : 10:00 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : € 65.00

Waar is het?

VRIJDAG Walstraat
Walstraat 34
9711 VS GRONINGEN
050 3051400
www.bijvrijdag.nl
receptie@bijvrijdag.nl

€ 65,00