Westerlauwers Mannenkoor

11 december, De Flambou in SURHUISTERVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zondag 11 december wordt er weer een adventsconcert van het Chr. mannenkoor Westerlauwers gehouden. Het concert zal plaatsvinden in het kerkelijk centrum de Flambou in Surhuisterveen. De aanvang is 16.00 uur. Voor dit jaar weer een gevarieerd programma van advent- en kerstliederen. Veel koorzang...

Lees meer

Op zondag 11 december wordt er weer een adventsconcert van het Chr. mannenkoor Westerlauwers gehouden. Het concert zal plaatsvinden in het kerkelijk centrum de Flambou in Surhuisterveen. De aanvang is 16.00 uur.
Voor dit jaar weer een gevarieerd programma van advent- en kerstliederen. Veel koorzang uiteraard met de nodige afwisseling van solisten en musici. Muzikale gasten zijn de bekende sopraan Margreet Rietveld, saxofoon kwartet Saks, piano Sebastiaan Schippers en organist Jan Kroeske. De algehele leiding bij Jan Hibma dirigent van het koor. De presentatie is in handen van Grietina Nowee.
Het adventsconcert van het mannenkoor trok de afgelopen jaren steeds een volle zaal dus voor liefhebbers is het aan te raden om kaarten vooraf te reserveren.
De toegangsprijs is € 10, Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor, Primera De Kolk 44 in Surhuisterveen, Bijbelboetiek Baruch Hoflaan 2a Grootegast en indien nog voorradig aan de zaal.
Ook is het mogelijk kaarten te bestellen via website van het koor www.mannenkoorwesterlauwers.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 11 december 2022 : 16:00 - 17:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Voorverkoop: Leden van het koor; Primera De Kolk 44 in Surhuisterveen; Bijbelboetiek Baruch Hoflaan 2a Grootegast; www.mannenkoorwesterlauwers.nl.

Waar is het?

De Flambou
Groningerstraat 40
9231 CM SURHUISTERVEEN

€ 10,00