Wet Leg

5 november, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The Guardian noemde Chaise Longue de leukste Britse indierock-hit sinds I Bet You Look Good On The Dancefloor. Dat is slechts het tipje van de sluier van de lovende woorden die Wet Leg heeft gekregen tijdens het afgelopen jaar. De verslavende, hypercatchy liedjes van dit jonge vijftal bruisen van en...

Lees meer

The Guardian noemde Chaise Longue de leukste Britse indierock-hit sinds I Bet You Look Good On The Dancefloor. Dat is slechts het tipje van de sluier van de lovende woorden die Wet Leg heeft gekregen tijdens het afgelopen jaar. De verslavende, hypercatchy liedjes van dit jonge vijftal bruisen van energie, humor en inventiviteit. Live maakt Wet Leg de hype show na show ook helemaal waar.

Het ontstaan van de band is even absurd als poëtisch. Na een optreden van IDLES besloten de bandleden in dronken toestand in een reuzenrad te stappen. Aan de top kwam het eureka-moment voor de bandnaam. Dat is voor Wet Leg eigenlijk een constante factor gebleven in het maken van muziek: het komische tot de laatste druppel uitwringen uit vreemde en alledaagse situaties. Het gelijknamige debuut, met de aantrekkelijke singles Too Late Now en Oh No, kunnen we intussen al een klassieker-in-de-maak noemen. Op zaterdag 5 november zijn ze te vinden in VERA!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 5 november 2022 : 21:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 14.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 14,00