Wiebe Nanninga en leden schilderclub OSW

3 augustus t/m 11 september, Bibliotheek in WOLVEGA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Exposite Wiebe Nanninga en leden van de schilderclub OSW. Met veel plezier wil Wiebe Nanninga zijn jongste werken laten zien samen met de leden van de Onafhankelijke Seniorenvereniging Wolvega (OSW). Schilderen is zijn grote passie en hij voelt zich niet geremd voor wat hij gaat maken op doek. Zij...

Lees meer

Exposite Wiebe Nanninga en leden van de schilderclub OSW.

Met veel plezier wil Wiebe Nanninga zijn jongste werken laten zien samen met de leden van de Onafhankelijke Seniorenvereniging Wolvega (OSW).

Schilderen is zijn grote passie en hij voelt zich niet geremd voor wat hij gaat maken op doek. Zijn eerste schilderlessen genoot hij bij Evert Stuiver uit Noordwolde. Deze werden gevolgd door schilderlessen bij "De Cirkel winter en zomeracademie in Laren en Drachten." En bij kunstschilder Epko Cordèl in Gorredijk.

Tijdens een eerdere expositie in de kijkzaal werd hij benaderd of hij schilderles wilde geven aan de leden van de Onafhankelijke Seniorenvereniging Wolvega (OSW). Ondanks zijn twijfels of zijn vak en pedagogische kennis voldoende waren is hij toch op het verzoek ingegaan. Wiebe Nanninga, 'dat ik zoveel plezier kreeg in het over brengen van mijn kennis over de schilderkunst had ik nooit kunnen bedenken. Tijdens de les zie je het puntje van hun tong uit de mond van enkele hardwerkende leden, maar er wordt ook veel gelachen.'

Het resultaat kunt u tijdens deze expositie bekijken, want alle leden van de cursus hebben een werk aangeleverd om samen met Wiebe Nanninga te exposeren. De expositie wordt dinsdagavond 3 augustus om 19.00 uur geopend door voorzitter Sjoukje Held van de OSW.

Lees minder

Links

Data en tijden

dinsdag 3 augustus 2021 t/m zaterdag 11 september 2021

maandag : 10:00-18:00
dinsdag : 10:00-18:00
woensdag : 10:00-18:00
donderdag : 10:00-18:00
vrijdag : 10:00-18:00
zaterdag : 10:00-12:00

Toelichting: tijdens de bouwvakvakantie aangepaste openingstijden, zie website bibliotheek Wolvega

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Bibliotheek
Griffioenpark 10
8471 KP WOLVEGA

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader