uitverkocht

WIES

22 oktober, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nederlandse electropop band WIES naar Simplon. Raggende organische elektropop in het Nederlands. Met zo’n omschrijving weet WIES onze interesse wel te wekken. De band heeft hiermee de perfecte driehoeksdynamiek gevonden. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J of Spinvis meets The Black Keys. Het result...

Lees meer

Nederlandse electropop band WIES naar Simplon.

Raggende organische elektropop in het Nederlands. Met zo’n omschrijving weet WIES onze interesse wel te wekken. De band heeft hiermee de perfecte driehoeksdynamiek gevonden. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J of Spinvis meets The Black Keys. Het resulteert in vlotte, trefzekere liedjes die precies de juiste kern raken. De allereerste clubtour van deze kersverse Nederpop-act kon eerder dit jaar door bekende redenen helaas niet doorgaan. Nu komen ze terug en natuurlijk slaan ze Simplon niet over!

WIES had een vliegende start met het winnen van de Amsterdamse Popprijs in 2018 en de Grote Prijs van Nederland in 2019. Het kon niet anders of 2020 moest het jaar van WIES gaan worden. Helaas gooide corona flink roet in het eten. Toch heeft de band niet stilgezeten: WIES gaf in april vorig jaar een livestream show vanuit de grote zaal van Paradiso, bracht de ‘Het Is Een WIES’ vinyl uit die binnen twee weken was uitverkocht en een aantal singles zijn inmiddels gereleased. Het debuutalbum wordt in september 2021 verwacht en we kunnen niet wachten om de band eindelijk live aan het werk te zien!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 22 oktober 2021 : 20:00 - 23:00 ( uitverkocht )

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 11.00 € 11.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 11,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader