Wietse Meinardi en Piertje Feenstra

5 juli, Koepelkerk in VEENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Organist Wietse Meinardi en trompettiste Piertje Feenstra brengen een gevarieerd programma imet werken van Purcell, Viviani, Corelli, Johann Sebastian Bach en Carl Philipp Emmanuel Bach. Wietse Meinardi (1966) begon op zijn achtste met pianoles en nam vanaf zijn 14E orgelles. In 1984 volgde hij na...

Lees meer

Organist Wietse Meinardi en trompettiste Piertje Feenstra brengen een gevarieerd programma imet werken van Purcell, Viviani, Corelli, Johann Sebastian Bach en Carl Philipp Emmanuel Bach.

Wietse Meinardi (1966) begon op zijn achtste met pianoles en nam vanaf zijn 14E orgelles. In 1984 volgde hij na zijn gymnasiumopleiding aan de Conservatoria te Groningen en Arnhem de studie orgel bij Johan Beeftink en Theo Jellema, kerkmuziek bij Bert Matter en Wim Kloppenburg). In1990 en 1991 behaalde Wietse diploma’s voor Orgel en Kerkmuziek.

Daarna nam hij privélessen bij Cor Ardesch. Vanaf 1984 bouwde hij zijn lespraktijk op met orgel- en pianolessen in Assen, momenteel zo’n 40 leerlingen. Hij is tevens orgeladviseur, waarvoor hij in 2013-2014 de opleiding volgde tot orgeladviseur bij de Vereinigung der Orgelsachverständigen Deutschland.

Wietse Meinardi is organist van de Adventskerk in Assen, waar hij o.a. vaste organist is voor de serie Musica Pro Deo. Hij geeft vaak soloconcerten, en begeleidt ook vaak koren en instrumentalisten. Hij werkte mee aan diverse CD’s. Zijn website: www.wietsemeinardi.nl. Piertje Feenstra (1981) studeerde aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen bij docent Auke van der Merk.

Na een succesvolle opleiding werkte Piertje als trompetdocent en ook als freelancer in verschillende Nederlandse symfonieorkesten. Vanaf 2008 volgde ze haar Masteropleiding aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel bij docent Manu Mellaerts. Ook studeerde ze twee jaar baroktrompet aan de Académie de Woluwe-Saint-Lambert bij docent Niranjan Wijewickrema.

In 2010 werd ze als trompettist in vaste dienst aangenomen in Orkest van het Oosten te Enschede. Met dit orkest was ze afgelopen editie van het tv-programma “Maestro” veelvuldig te zien. Ook is ze sinds kort actief met het pas opgerichte Trompetkwartet C4, bestaande uit de trompettisten van het Orkest van het Oosten.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 5 juli 2021 : 20:00 - 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00
Kinderen : Gratis (t/m 7 jaar)
Kinderen : € 5.00 (8 t/m 18 jaar )

Voorverkoop: reservering per sms aan 06.12683514.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Koepelkerk
Hoofdweg 112
9341 BK VEENHUIZEN

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader