Wil je wel eens weten hoe die mooie gele bloem heet?

4 juni, De Verborgen Hoek in HARICH

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Plantenexcursie voor iedereen die de kleurrijke bloemen die je vaak in de berm tegen komt beter wil leren kennen. IVN-excursie voor beginnende plantliefhebbers bij de Verborgen Hoek, Harich. Zaterdag 4 juni houdt IVN Súdwesthoeke een plantenexcursie voor volwassenen en kinderen die de kleurrijke bl...

Lees meer

Plantenexcursie voor iedereen die de kleurrijke bloemen die je vaak in de berm tegen komt beter wil leren kennen.

IVN-excursie voor beginnende plantliefhebbers bij de Verborgen Hoek, Harich.
Zaterdag 4 juni houdt IVN Súdwesthoeke een plantenexcursie voor volwassenen en kinderen die de kleurrijke bloemen die je vaak in de berm tegen komt, beter willen leren kennen. Het is soms fijn om de naam van een plant te kennen, of te leren hoe je daar achter komt. Daarnaast kun je nog heel wat interessante andere bijzonderheden te weten komen.
IVN organiseert sinds 1960 natuuractiviteiten, cursussen, excursies en campagnes om volwassenen en kinderen te helpen genieten van de natuur.
Aanmelden is gewenst via: https://nationaallandschap.frl/evenementen/plantenexcursie-harich/

Camping De Verborgen Hoek hat in nijsgjirrich natoergebiet oanlein mei ûnder oare in grut fjild mei blomryk gerslân en wetterpuollen, ideaal om kennis te meitsjen mei in tal bloeiende wylde planten. Dat fjild wurdt omfieme troch bosk en weetfjilden. Wij meitsje in hearlike kuier dwars troch de blommen, mei in útstapke nei de boskrâne om ek wat struken en beammen te bewûnderjen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 juni 2022 : 13:30 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

De Verborgen Hoek
Bokkeleane 3
8571 RN HARICH