Wild Adventure Games - Vincent van Gogh en het verdwenen schilderij

24 september t/m 25 september, Rensenpark in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vincent van Gogh komt tot leven in interactief theaterspel; Vincent van Gogh en het verdwenen schilderij. Op 24 en 25 september zullen 27 acteurs door het Rensenpark in Emmen lopen, in de stijl van Vincent van Gogh. Het interactieve theaterspel voor families brengt Vincent van Gogh tot leven in een...

Lees meer

Vincent van Gogh komt tot leven in interactief theaterspel; Vincent van Gogh en het verdwenen schilderij.

Op 24 en 25 september zullen 27 acteurs door het Rensenpark in Emmen lopen, in de stijl van Vincent van Gogh. Het interactieve theaterspel voor families brengt Vincent van Gogh tot leven in een spannende game. Het schilderij van Vincent van Gogh is gestolen en we hebben jouw hulp nodig om de dief te pakken en het schilderij terug te brengen.

Het Vincent van Gogh theaterspel vindt plaats op een unieke locatie, de oude dierentuin in Emmen. Het spel is opgedeeld in 2 levels. Kom er eerst achter wie het schilderij van Vincent van Gogh heeft gestolen in level 1. Goedzo! Je hebt de dader gevonden. Ga in level 2 op zoek naar de dader en vind het schilderij terug.

Het spel bevat leuke activiteiten, zoals het maken van je eigen Vincent selfie, maak je eigen schilderij, praat in gebarentaal met acteurs en nog veel meer…

Wat is een adventure game?
Een adventure game is een 1.5 uur durend spel. Je speelt de hoofdrol in je eigen film. Het is een filmische beleving waarin jij je eigen verhaal bepaalt. Je hebt altijd een doel. Dit verschilt per spel. Tijdens de beleving is het de bedoeling dat je de interactie aangaat met onze acteurs. Er zijn verschillende missies te ontdekken.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 11:00 - 16:00

Toelichting: verschillende tijdsloten tussen 11.00 en 16.00 uur

Prijzen

Volwassenen : € 4.50
Kinderen : Gratis (t/m 5 jaar)
Kinderen : € 4.50 (6 t/m 18 jaar )

Waar is het?

Rensenpark
Hoofdstraat 18
7811 EP EMMEN