Wild Romance

28 oktober, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Herman Brood zijn rock-'n-roll band Wild Romance in Iduna. Dit jaar zou Herman Brood 75 jaar zijn geworden en deze icoon is inmiddels al 20 jaar niet meer onder ons…. Maar zijn enige echte rock-‘n-roll band Wild Romance gaat door met het bespelen van de harten van menig muziekliefhebber. De band,...

Lees meer

Herman Brood zijn rock-'n-roll band Wild Romance in Iduna.

Dit jaar zou Herman Brood 75 jaar zijn geworden en deze icoon is inmiddels al 20 jaar niet meer onder ons…. Maar zijn enige echte rock-‘n-roll band Wild Romance gaat door met het bespelen van de harten van menig muziekliefhebber.

De band, die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’, was de afgelopen jaren weer volop aan het touren door Nederland en Duitsland en schitterde ook bij ons in Drachten als afsluiter van Jûn fan Peije 2017. Natuurlijk heeft Wild Romance niet stil gezeten tijdens de pandemie en zijn ze de studio ingedoken dus een nieuw album zit dit jaar nog in de pipeline. Wild Romance is ready 2 rock en komt graag terug naar Drachten om hun nieuwe songs te laten horen, daarnaast zullen uiteraard ook die legendarische , ’Wild Romance – Herman Brood’ hits niet ontbreken, we kunnen niet wachten!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 28 oktober 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 18.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 20,00