Willeke Smits

29 juli, Grote Kerk in HARLINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Orgel; klassiek. Willeke Smits is als ambassadeur van het orgel actief als concertorganist in binnen-en buitenland. Daarnaast is zij actief als docent en muzikaal coach van jong tot oud. Ze ontving haar opleiding bij Kees van Houten en Reitse Smits aan het conservatorium van Utrecht. Ze nam deel...

Lees meer

Orgel; klassiek.

Willeke Smits is als ambassadeur van het orgel actief als concertorganist in binnen-en buitenland. Daarnaast is zij actief als docent en muzikaal coach van jong tot oud.

Ze ontving haar opleiding bij Kees van Houten en Reitse Smits aan het conservatorium van Utrecht. Ze nam deel aan en won prijzen bij concoursen te Arnhem, Leiden , Nijmegen, Haarlem en Amsterdam. Willeke maakte een aantal CD's. Dit jaar verschijnt er een nieuwe CD waarop Willeke het historisch heel bijzondere orgel van "haar" kerk , de Hooglandse Kerk te Leiden, bespeelt. In Harlingen speelt zij naast een viertal composities van J.S.Bach (Dorische Toccata, Adagio, Fuga en een koraalvoorspel) de prachtige variaties op Vater unser im Himmelreich van G.Böhm een Sonate van C.P.E.Bach en twee werken van J.Rheinberger.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 29 juli 2022 : 20:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00
CJP : € 5.00

Waar is het?

Grote Kerk
Kerkpad 3
8861 ES HARLINGEN

€ 10,00