William Seen’s Transport Music

4 juni, Theater De Bres in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

4 juni zal er in Theater de Bres in Leeuwarden een intiem concert plaatsvinden van William Seen’s Transport Music en Hans Hannemann. Kosten zijn € 12,50 incl. 1 consumptie. Je kunt kaarten reserveren op de site van Theater de Bres. William Seen’s Transport Music In het noorden van Nederland gevesti...

Lees meer

4 juni zal er in Theater de Bres in Leeuwarden een intiem concert plaatsvinden van William Seen’s Transport Music en Hans Hannemann. Kosten zijn € 12,50 incl. 1 consumptie. Je kunt kaarten reserveren op de site van Theater de Bres.

William Seen’s Transport Music
In het noorden van Nederland gevestigde popgroep brengen melodieuze popliedjes die sterk leunen op vocale harmonie gedreven muziek van The Byrds, Big Star en The Jayhawks.
De twee uitgebrachte albums ‘Can I Sit Here And Absorb?’ (2012) en ‘I Am The Ocean’ (2021) staan bij de gitaarpopliefhebbers niet voor niets in de bovenste rijtjes van favoriete albums van Nederlandse makelij.

Verwacht prachtige melodieën verpakt in popliedjes die beklijven van een band die ook live overtuigt. De groep zal een mix van zijn hele oeuvre spelen, maar ook zullen er veel nieuwe nummers worden gespeeld.

De groep bestaat uit: Egbert van der Werff: zang, akoestische gitaar, René Monsma: zang, gitaren, Wouter Zijlstra: zang, bas, Gilbert Terpstra: drums en Hans Hannemann is gastmuzikant op piano en speelt tevens een setje voorafgaand aan het optreden van WSTM.

Lees minder

Data en tijden

za 4 juni 2022 : 20:00 - 0:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50

Voorverkoop: Theater de Bres.

Waar is het?

Theater De Bres
Schoolstraat 4
8911 BH LEEUWARDEN
058 2893966
www.theaterdebres.nl
info@theaterdebres.nl

€ 12,50