Wim van den Broek

19 augustus, Stadhuis aan de Zijl in DOKKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Carillon concert; klassiek. Wim Van den Broeck is beiaardier van Diest, Peer en Genk. Hij (°1974) startte op volwassen leeftijd met muziekstudies voor orgel en beiaard. Orgel studeerde hij bij Carl Van Eyndhoven en Luc De Winter. Beiaard studeerde Wim vanaf 2008 bij Teun Michiels in de academie vo...

Lees meer

Carillon concert; klassiek.

Wim Van den Broeck is beiaardier van Diest, Peer en Genk. Hij (°1974) startte op volwassen leeftijd met muziekstudies voor orgel en beiaard. Orgel studeerde hij bij Carl Van Eyndhoven en Luc De Winter. Beiaard studeerde Wim vanaf 2008 bij Teun Michiels in de academie voor muziek en woord te Diest en vervolgens in de Koninklijke beiaardschool te Mechelen waar hij les kreeg van Eddy Mariën, Erik Vandevoort, Tom Van Peer en aldaar afstudeerde in 2013.
In zijn thuisgemeente Meerhout kreeg Wim de gemeentelijke cultuurprijs uitgereikt in 2013 voor zijn diverse muzikale verdiensten.

Wim is momenteel beiaardier in Diest, Genk en Peer en organist te Meerhout en Laakdal. Tevens is hij voorzitter van de Vlaamse Beiaardvereniging (VBV).

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 19 augustus 2022 : 19:00 - 19:45

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Stadhuis aan de Zijl
De Zijl 2
9101 ML DOKKUM
0519 293800