Wind in de Zeilen

13 januari 2023, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wind in de zeilen Het is een toepasselijke titel, want het gaat goed met Ancora! De groep, bestaande uit Patrick van Bree, Patrick Jongschaap en Harm Wolters, heeft goud behaald met hun eerste twee albums, is een graag geziene gast op talloze festivals, doet inmiddels veel eigen optredens en organis...

Lees meer

Wind in de zeilen
Het is een toepasselijke titel, want het gaat goed met Ancora! De groep, bestaande uit Patrick van Bree, Patrick Jongschaap en Harm Wolters, heeft goud behaald met hun eerste twee albums, is een graag geziene gast op talloze festivals, doet inmiddels veel eigen optredens en organiseert met regelmaat speciale muzikale bootreizen, die steevast uitverkocht zijn. Maar de groep zal met deze titel ook beseffen het geluk aan hun zijde hebben, omdat ze ondanks een turbulent 2018 er weer vol goede moed en optimisme tegenaan kunnen. Tegelijkertijd zijn het drie mannen, die plezier hebben in hun vak en er mede daardoor in slagen hun publiek optimaal te vermaken!

De ingrediënten voor hun liedjes: Shantymuziek, Irish folk en pop, waarbij een prominente rol is weggelegd voor de vocalen van het trio. Op papier doet dat gegeven aanvankelijk de nodige wenkbrauwen fronsen. Het vooroordeel dat er sprake is van stoffigheid en een stijf ogend, strak in het gelid staand mannenkoor in zeemanskledij, is daar debet aan. Wellicht begrijpelijk, maar al snel wordt duidelijk hoe opvallend modern Ancora klinkt. Kenmerkend is de robuuste sound en het aanstekelijke sfeertje. Hierdoor oogst de groep uiteindelijk toch vooral veel bewondering.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 13 januari 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 27.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 27,50