Wind in de zeilen

18 mei, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In Wind in de zeilen brengen acht muzikanten een spetterende en met schitterende LED-walls aangeklede ode aan het Nederlandse zeemansleven. Eigentijdse shanty, Irish pop, uptempo songs en harmonieuze vocalen. Het Volendamse Ancora timmert al zeven jaar aan de weg met een eigentijdse mix van shanty...

Lees meer

In Wind in de zeilen brengen acht muzikanten een spetterende en met schitterende LED-walls aangeklede ode aan het Nederlandse zeemansleven.

Eigentijdse shanty, Irish pop, uptempo songs en harmonieuze vocalen.

Het Volendamse Ancora timmert al zeven jaar aan de weg met een eigentijdse mix van shanty, Irish pop, uptempo songs en harmonieuze vocalen, met voormalig BZN-frontman Jan Keizer als mentor en voornaamste tekstschrijver. De groep produceerde inmiddels vier albums, waarvan de eerste drie op nummer 1 binnenkwamen in de Nederlandse Album Top 100; een unicum. In Wind in de zeilen brengen acht muzikanten een spetterende en met schitterende LED-walls aangeklede ode aan het Nederlandse zeemansleven. Dus: trossen los, volle kracht vooruit, met de wind in de zeilen, het is tijd voor Ancora.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 18 mei 2022 : 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 25.50

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl