Winter Fair Appelscha

26 november t/m 27 november, TIP Kantoor in APPELSCHA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Sfeervolle Winter Fair Appelscha, in een prachtig verlicht decor! Winter Fair met heerlijkheden, mooie en prachtige kramen, entertainment live muziek! “ Sfeervolle Winterfair langs de feeëriek verlichte Boerestreek . ” Een nieuw soort Winter Fair doet zijn intrede in Appelscha. Het winterevenement...

Lees meer

Sfeervolle Winter Fair Appelscha, in een prachtig verlicht decor! Winter Fair met heerlijkheden, mooie en prachtige kramen, entertainment live muziek!

“ Sfeervolle Winterfair langs de feeëriek verlichte Boerestreek . ”

Een nieuw soort Winter Fair doet zijn intrede in Appelscha. Het winterevenement wordt geopend door midwinterhoornblazers. Bijzondere creatieve standhouders, heerlijke streekproducten en foodtrucks staan voor u klaar .

Voor de sfeer is er live muziek en prachtige straatacts, die zorgen voor een extra dimensie! Alles is prachtig verlicht, wat dit boomrijke plein nog meer uitstraling geeft. De Bosbergtoren is open voor bezoek om de wijde omgeving te zien schitteren in de avond. Zaterdagmiddag en -avond zal deze Winter Fair dus een ware happening zijn om mee te maken !

Maar vergeet de zondag niet! Dan gaan wij vrolijk verder met de vernieuwde Winter Fair met natuurlijk ook weer acts een live muziek ! Na afloop van de Winter Fair is het gezelligheid troef bij aanliggende horecabedrijven en in de Hoolten Klinte is sfeermuziek aanwezig. Kortom een veelzijdig winterevenement !.

Gratis entree !
Parkeren aan de overkant.
Zaterdag: 26 november 14.30 - 21.30 uur (sfeerverlichting bosrand)
Zondag: 27 november 11.00 - 17.00 uur

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 november 2022 : 14:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

TIP Kantoor
Boerestreek 23
8426 BN APPELSCHA
0516 431760

gratis