Winterfair

27 november t/m 28 november, Eetcafé De Boerderij (Theater Oosterwijtwerd) in OOSTERWIJTWERD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Meer dan vijftig standhouders bieden allerlei producten en diensten aan die de koude wintermaanden warmer en feestelijker maken. In de sfeervolle aangeklede schuur van Eetcafé De Boerderij wordt voor de zesde keer een winterfair gehouden. Meer dan vijftig standhouders bieden allerlei producten en d...

Lees meer

Meer dan vijftig standhouders bieden allerlei producten en diensten aan die de koude wintermaanden warmer en feestelijker maken.

In de sfeervolle aangeklede schuur van Eetcafé De Boerderij wordt voor de zesde keer een winterfair gehouden. Meer dan vijftig standhouders bieden allerlei producten en diensten aan die de koude wintermaanden warmer en feestelijker maken.

De grote schuur van restaurant De Boerderij in Oosterwijtwerd wordt voor zaterdag 27 en 28 november opnieuw omgetoverd tot een sfeervolle Winterfair.

Bezoekers kunnen er beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur terecht. Voor een kleine bijdrage in de kosten wordt voor gasten boven de 18 jaar een entree van twee euro gevraagd terwijl iedereen beneden de 18 gratis naar binnen mag.

Kinderplein

,,Voor de kinderen hebben we nu voor het eerst een heus kinderplein ingericht,” vertelt Melissa van Marum namens de organisatie, de eigenaren van De Boerderij. ,,Dat wordt heel erg leuk met sjoelen om prijsjes, verven van houten objecten, schilderen met zand en naast roetveegPieten komt ook de Kerstman met zijn arrenslee die graag met bezoekers op de foto gaat.

Meer dan 50 kramen

De Winterfair omvat zeker vijftig kramen. ,,Er is enorm veel belangstelling van standhouders voor de fair,” legt Melissa uit. ,,We hebben de inschrijving nog maar net open en het is dan ook direct volgeboekt.”

Onder de standhouders bevindt zich een imker met honing uit de buurt, make-up, kleding, droogbloemen, schapenwol en wat daar allemaal van gemaakt kan worden, kerstdecoraties, een kaarsenmaker die van oude kaarsen nieuwe maakt, vogeltaarten, brocante, koffiehuis de Smederij, kleding en sieraden.

Ter plekke kan men bekers laten bedrukken en het Theevrouwtje komt met allerlei soorten thee, Arkema komt met mooie kerstverlichting. Kortom: een bonte verzameling van leuke, gezellige, interessante en lekkere dingen.

In het restaurant kan men uiteraard terecht voor een hapje en een drankje. Hier treedt ook het duo El Jackson op. Lottie en Erik zijn, zeker in deze contreien, ongekend populair.

,,Een hele organisatie”, erkent Melissa. ,,Dit jaar mis ik de steun van Carien Albronda. Ze stond me met raad en daad bij maar is helaas vorig jaar overleden. Deze zesde fair willen we dan ook graag aan haar opdragen. Juist in haar nagedachtenis willen we deze fair tot een groot succes maken.”

Dit jaar zou het eigenlijk de zevende fair moeten zijn maar door bekende omstandigheden ging het vorig jaar niet door.

De Boerderij kan de fair nu wel door laten door laten gaan door zich aan de maatregelen te houden en werkt dus met controle van het coronatoegangsbewijs.

Lees minder

Data en tijden

za 27 november 2021 : 10:00 - 17:00
zo 28 november 2021 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 2.00
Kinderen : Gratis (t/m 17 jaar)

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Eetcafé De Boerderij (Theater Oosterwijtwerd)
Schoolweg 2A
9911 PA OOSTERWIJTWERD
eetcafedeboerderij.com

€ 2,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader