Winterfolk

7 november, De Koornbeurs in FRANEKER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Koornbeurs organiseert een folkfestival. Rolling Home, Rachel Croft en Other Roads brengen Ierse, Schotse en Keltische folkmuziek naar ons theater. Rolling Home Rolling Home is begonnen als shantykoor maar zingt nu vooral Ierse, Schotse en eigen Friese liederen. Het koor bracht in Simmer 2000 he...

Lees meer

De Koornbeurs organiseert een folkfestival. Rolling Home, Rachel Croft en Other Roads brengen Ierse, Schotse en Keltische folkmuziek naar ons theater.

Rolling Home
Rolling Home is begonnen als shantykoor maar zingt nu vooral Ierse, Schotse en eigen Friese liederen. Het koor bracht in Simmer 2000 het succesnummer ‘Fries om ûtens’ uit. Dit ‘tweede Friese volkslied’ staat sinds die tijd onafgebroken in de Friese top tien en wordt zelfs in Canada en Australië gedraaid. Rolling Home stond met The Dublinners in Carré en trad op in Engeland, Schotland, Duitsland en Denemarken.

Rachel Croft
De Engelse muzikant en singer-songwriter Rachel Croft brengt alternatieve folksongs met een vleugje soul. Haar alternatieve volksliedjes zijn geïnspireerd op Keltische melodieën. Ze vertellen haar ervaringen over het straatleven in de stad. Crofts muziek is sterk beïnvloed door Eva Cassidy, Laura Marling, Joni Mitchell, Matt Corby en door meer hedendaagse kunstenaars als London Grammar. Ze begeleidt zichzelf op gitaar.

Other Roads
Het Engels-Schotse trio heeft zijn sporen ruim verdiend in de folk scene. Een groot deel van hun liedjes is zelf geschreven en gecomponeerd. Zij brengen een combinatie van verhalen, rustige ballades – soms a capella en driestemming gezongen - en snelle Keltische volksmuziek. Other Roads begeleidt zichzelf met viool, bouzouki, mandoline en een verscheidenheid aan gitaren. Een winters Folkfeest gegarandeerd!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 7 november 2021 : 14:30 - 17:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Koornbeurs
Noord 2
8801 KP FRANEKER
www.theaterdekoornbeurs.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader