Wittermans Producties - The Meeting & A Horse With No Name (double bill)

28 januari 2023, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op een komische wijze vertelt acteur Mads Wittermans in ‘The Meeting’ over verslaving. Ook vertelt hij op een eigenwijze theatrale manier over zijn persoonlijke verhaal. Het gaat over pijn, confrontatie, verdriet, de gekte en gevangenschap. In ‘A Horse With No Name’ maakt het publiek kennis met ee...

Lees meer

Op een komische wijze vertelt acteur Mads Wittermans in ‘The Meeting’ over verslaving. Ook vertelt hij op een eigenwijze theatrale manier over zijn persoonlijke verhaal. Het gaat over pijn, confrontatie, verdriet, de gekte en gevangenschap.

In ‘A Horse With No Name’ maakt het publiek kennis met een stel, dat zich heeft teruggetrokken en een mythisch conflict aangrijpt om hun eigen pijn niet te hoeven benoemen.

Een dorre vlakte. Ongeduldig hoefgetrappel. Een leger wordt opgesteld. Een laatste inademing, en dan stilte. Vanaf een hoge berg klinkt een brullende god. En zo begint het gevecht. Met klinkend hart en tot de tanden toe bewapend, storten een man en een vrouw zich vol overgave in hun eigen Trojaanse Oorlog. Onuitputtelijk is hun drift, nietsontziend hun verlangen om op te gaan in harde kreten en de kadans van een vernietigende oorlog.

Maar wat ligt er besloten in het hart van hun burcht? Welk zacht geluid wordt verborgen door hun tomeloze taal? Van welke onuitgesproken pijn vluchten zij in deze mythische illusie?

In 'A Horse With No Name' maakt het publiek kennis met een stel, dat zich heeft teruggetrokken en een mythisch conflict aangrijpt om hun eigen pijn niet te hoeven benoemen.

Het paard is bijna binnen.
De champagne staat koud.
De tafel is gedekt.
Schuif aan.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 28 januari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 23.00

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl

€ 23,00