Wûnderlân

23 december, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kerstmusical (6+) geschreven door en o.l.v. Paul Passchier en Wilma Hoornstra. Ellis is een meisje dat nogal worstelt met zichzelf en met haar ouders. Ellis vlucht in een fantasiewereld waarin ze allerlei wonderlijke figuren tegenkomt die haar helpen haar problemen te overwinnen. Op 24 december, ...

Lees meer

Kerstmusical (6+) geschreven door en o.l.v. Paul Passchier en Wilma Hoornstra.

Ellis is een meisje dat nogal worstelt met zichzelf en met haar ouders. Ellis vlucht in een fantasiewereld waarin ze allerlei wonderlijke figuren tegenkomt die haar helpen haar problemen te overwinnen.

Op 24 december, de dag dat Ellis 16 jaar wordt, volgt zij Het Witte Konijn door de spiegel heen en komt zo terecht in Wûnderlân. Daar ontmoet ze Rups, Lapjeskat, Hoedenmaker, Hartenkoningin, Witte Ridder en nog vele andere karakters die we kennen uit de wereldberoemde Alice in Wonderland-verhalen van Lewis Carroll.

Iedereen is in voorbereiding op het 328e kerstdiner van het jaar, maar er hangt een donkere wolk boven Wûnderlân! De Zwarte Weduwe, de spin die door de Hartenkoningin als huisdier wordt gehouden, is ontsnapt uit haar kooi en wordt nu almaar groter en groter. De duisternis valt over Wûnderlân… Ellis is de enige die de donkere wolk kan verdrijven.

Alle sprookjesfiguren doen Ellis denken aan mensen die ze kent uit haar échte leven… En elke ontmoeting, hoe absurd en hilarisch ook, brengt haar verder in haar zoektocht naar zichzelf èn dichterbij de redding van Wûnderlân.

Wûnderlân is een hartverwarmende, fantasierijke, spannende, grappige en ontroerende voorstelling die eind december 2021 zelfs het ijzigste hart zal laten smelten.

Deze voorstelling is Nederlandstalig.

Voor de vijfde keer brengt De Lawei een familievoorstelling geschreven door en onder leiding van Paul Passchier en Wilma Hoornstra. Regionaal amateurtalent, ondersteund door een professioneel productieteam, zal na het succes van Annie (’16), Oliver (’17), Skrûtsj (’18) en Piter Pan (’19) de komende kerstperiode de spiksplinternieuwe voorstelling Wûnderlân maken tot een heerlijke kerstmusical (6+) voor iedereen.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 23 december 2021 : 19:00 - 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 22.00
CJP : € 11.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl

€ 22,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader