Woezel & Pip - Sing-a-Long

12 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater (2+). Kinderhelden Woezel & Pip bestormen de theaters met een ‘Sing-a-Long’. Ze nodigen al hun vriendjes uit voor groot muzikaal meezingfeest vol leuke, lieve en grappige momenten. Bovendien ben je getuige van het oprichten van de leukste club ooit: de vriendjesclub. En bij de vriendj...

Lees meer

Kindertheater (2+).

Kinderhelden Woezel & Pip bestormen de theaters met een ‘Sing-a-Long’. Ze nodigen al hun vriendjes uit voor groot muzikaal meezingfeest vol leuke, lieve en grappige momenten. Bovendien ben je getuige van het oprichten van de leukste club ooit: de vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest!

Kinderhelden Woezel & Pip bestormen de theaters met een ‘Sing-a-Long’. Ze nodigen al hun vriendjes uit voor groot muzikaal meezingfeest vol leuke, lieve en grappige momenten. Dus kom langs en haal samen met de twee onafscheidelijke hondenvriendjes herinneringen op, zing mee met de grootste theaterhits en beleef allerlei avonturen. Bovendien ben je getuige van het oprichten van de leukste club ooit: de vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest! Voor je het theater uitgaat, krijg je als klap op de vuurpijl ook nog een knuffel van Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes tijdens de speciale meet & greet.

Na afloop van de voorstelling komen de acteurs naar de foyer voor een meet & greet.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 12 juni 2022 : vanaf 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 19.50
Kinderen : € 17.50

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl