Wolfestival

3 juli, Centrum in ORVELTE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zondag 3 juli 2022 staat Orvelte in het teken van het wolfestival. Op de brink vindt een kleurrijke wolmarkt plaats met ruim 30 kramen, waar een uitgebreid assortiment aan materialen en producten wordt aangeboden op het gebied van spinnen, vilten, weven, breien, haken, wol en wol-bewerking. Als en...

Lees meer

Zondag 3 juli 2022 staat Orvelte in het teken van het wolfestival. Op de brink vindt een kleurrijke wolmarkt plaats met ruim 30 kramen, waar een uitgebreid assortiment aan materialen en producten wordt aangeboden op het gebied van spinnen, vilten, weven, breien, haken, wol en wol-bewerking.

Als enthousiaste creatieveling kun je vrijwel al je materialen kopen, maar ook als je een leuk cadeautje zoekt kun je op de wolmarkt terecht De Schoonebeker schapen hebben mooie vachten en die ruwe vachten worden te koop aangeboden in een kraam van de kudde op de wolmarkt. Ook kun je donateur worden van de kudde of adopteer een lammetje. Er is een kok aanwezig die het vlees van de Schoonebeeker schapen verwerkt in heerlijke gerechten. Dat mag natuurlijk geproefd worden.

De wolmarkt is vrij toegankelijk en van 11.00 uur tot 17.00 uur.

In het dorp zijn de musea, winkeltjes en horeca geopend deze dag. Parkeren op de parkeerplaatsen buiten het dorp, Orvelte is geheel voetgangers gebied.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 3 juli 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: betaald parkeren op de parkeerplaatsen buiten het dorp.

Waar is het?

Centrum

9441 PJ ORVELTE