Wolfmother

2 juni, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

vuurt naast nieuwe werk instant klassiekers als Woman en Joker And The Thief op je af. Wolfmother en De Oosterpoort is al vaker een uitstekende combinatie gebleken. Vanaf het moment dat frontman Andrew Stockdale het podium opstapt en de eerste riffs uit zijn gitaren laat ontsnappen weet je namelijk...

Lees meer

vuurt naast nieuwe werk instant klassiekers als Woman en Joker And The Thief op je af.

Wolfmother en De Oosterpoort is al vaker een uitstekende combinatie gebleken. Vanaf het moment dat frontman Andrew Stockdale het podium opstapt en de eerste riffs uit zijn gitaren laat ontsnappen weet je namelijk dat er geen weg terug is. Wolfmother overdondert met anabolenrock van de bovenste plank en vuurt instant klassiekers als Woman, Mind’s Eye en Joker And The Thief op je af, naast een zorgvuldige selectie van nieuwer werk.

Inmiddels zijn we alweer vier albums verder sinds het titelloze monsterdebuut en spelen de Grammy-winnaars uit Australië nog altijd in volle zalen over de hele wereld. Ze werden persoonlijk uitgenodigd om het podium te delen met rockiconen als AC/DC en Guns n’ Roses en mochten optreden tijdens de opname van Led Zeppelin in de UK Music Hall of Fame. Donderdag 2 juni komen ze terug naar Groningen, een avond die elke rechtgeaarde rockliefhebber met dikke stift in zijn agenda heeft genoteerd!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 2 juni 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 35.60

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 35,60